18 Mai 2013 publicat în Retete culinare 10 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Din nenumaratele optiuni de verdeturi din piata am ales, de acesta data, loboda atat de frumos colorata, pentru ciorba mea utila in cura de primavara.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciorba olteneasca de loboda:

  • 1 kg loboda
  • 2 morcovi
  • 3 fire ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 legatura leustean
  • 3 oua
  • 1 litru bors
  • 100 ml smantana-optional
  • sare,piper

Mod de preparare ciorba olteneasca de loboda:

Spalati loboda si rupeti-o in fasii. Puneti-o intr-o oala cu morcovii curatati si taiati marunt. Acoperiti-le cu apa si fierbeti-le 15 minute, apoi turnati borsul fiert separat. Adaugati usturoiul si ceapa tocate marunt si lasati-le sa fiarba incet. Amestecati ouale batutehttps://calatorii-culinare-adina.blogspot.ro cu putina faina si turnati amestecul in ciorba prin strecuratoarea de ceai, ca sa obtineti zdrente de ou.
Mai fierbeti inca 10 minute, picurati cativa stropi de ulei, sare, piper, apoi opriti focul.
Adaugati leustean, eventual smantana, la servire.

O reteta propusa de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri