Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba olteneasca de loboda:
- 1 kg loboda
- 2 morcovi
- 3 fire ceapa verde
- 2 fire usturoi verde
- 1 legatura leustean
- 3 oua
- 1 litru bors
- 100 ml smantana-optional
- sare,piper
Mod de preparare ciorba olteneasca de loboda:
Spalati loboda si rupeti-o in fasii. Puneti-o intr-o oala cu morcovii curatati si taiati marunt. Acoperiti-le cu apa si fierbeti-le 15 minute, apoi turnati borsul fiert separat. Adaugati usturoiul si ceapa tocate marunt si lasati-le sa fiarba incet. Amestecati ouale batutehttps://calatorii-culinare-adina.blogspot.ro cu putina faina si turnati amestecul in ciorba prin strecuratoarea de ceai, ca sa obtineti zdrente de ou.
Mai fierbeti inca 10 minute, picurati cativa stropi de ulei, sare, piper, apoi opriti focul.
Adaugati leustean, eventual smantana, la servire.
O reteta propusa de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!