Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba olteneasca de loboda:
- 1 kg loboda
- 2 morcovi
- 3 fire ceapa verde
- 2 fire usturoi verde
- 1 legatura leustean
- 3 oua
- 1 litru bors
- 100 ml smantana-optional
- sare,piper
Mod de preparare ciorba olteneasca de loboda:
Spalati loboda si rupeti-o in fasii. Puneti-o intr-o oala cu morcovii curatati si taiati marunt. Acoperiti-le cu apa si fierbeti-le 15 minute, apoi turnati borsul fiert separat. Adaugati usturoiul si ceapa tocate marunt si lasati-le sa fiarba incet. Amestecati ouale batutehttps://calatorii-culinare-adina.blogspot.ro cu putina faina si turnati amestecul in ciorba prin strecuratoarea de ceai, ca sa obtineti zdrente de ou.
Mai fierbeti inca 10 minute, picurati cativa stropi de ulei, sare, piper, apoi opriti focul.
Adaugati leustean, eventual smantana, la servire.
O reteta propusa de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară