18 Mai 2013 publicat în Retete culinare 37 share-uri

Salata de fata este extrem de simplu de preparat, daca folositi sfecla fiarta care se gaseste la supermarketuri, dar nici plecand de la zero nu-i deloc complicat.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru salata super-sanatoasa:

  • 1 avocado
  • 2 sfecle medii
  • 1 grapefruit roz
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura suc de grapefruit (stoarceti o felie din fructul pe care il folositi la salata)
  • un praf de sare si unul de piper
  • optional: fulgi de migdale (cam o lingura)

Mod de preparare salata super-sanatoasa:

Sfecla cruda o spalam bine, o taiem in jumatate, o punem la copt intr-o tava pe care am acoperit-o cu hartie de copt, cam vreo ora - o ora jumatate, la 190 de grade. La jumatatea timpului, intoarcem bucatile de sfecla, pentru a se coace uniform. Le lasam sa se raceasca, le curatam de coaja si le taiem cubulete. Acesta este singurul pas pe care trebuie sa-l facem in cazul in care avem sfecla gata fiarta din comert.
Curatam grapefruitul de coaja, felie cu felie. O parte din ele le pastram pentru decor iar pe restul le rupem in 3.
Taiem avocado in jumatate, scoatem samburele si il curatam de coaja. Il taiem cubulete, pe care le punem peste restul ingredientelor, impreuna cu dressingul alcatuit din ulei, suc, sare si piper. Amestecam cu grija salata si o asezam pe farfurii. Pe deasupra presaram fulgi de migdale si decoram cu felii de grapefruit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

O reteta propusa de blogul furnicuti.blogspot.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri