Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tocanita de vitel:
- 500 gr carne de vitel
- 5 cepe potrivite
- 1 ardei rosu
- 1 ardei verde
- 1 capatana usturoi
- frunze de telina, oregano, patrunjel
- ulei
- apa
- sare si piper
Mod de preparare tocanita de vitel:
Se taie carnea cubulete si se pune la fiert in apa clocotita. Spuma rezultata in urma fierberii se arunca. Se lasa la fiert aprox 30-40 min.
Pana fierbe carnea curatam si spalam ceapa, usturoiul si ardeiul.
Tocam ceapa si ardeiul si punem pe foc cu putin ulei intr-o tigaie inalta sau orice alt vas doriti. Carnea aproape fiarta se ia de pe foc, se arunca apa in care a fiert si carnea se pune in celalat vas peste ceapa si ardei. Se adauga sarea si piperul, telina si oregano taiate marunt si se lasa la fiert cu 3-4 cani de apa pentru aprox 30 min (depinde de carne..se poate verifica cu furculita cand e fiarta). Inainte cu 10 min de a se lua de pe foc se adauga si usturoiul. La final adaugam si patrunjel tocat.
Kaufland Romania lanseaza un pop-up restaurant gourmet

O reteta propusa de blogul timeaioo.blogspot.ro
Se poate servi simplu cu muraturi sau cu paste, piure de cartofi, cartofi natur.
ELEMENTUL FERICIRII - Top 10 alimente sanatoase care contin...

Eu i-am combinat cu paste fusilli :) si castraveciori murati.
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?