7 Aprilie 2013 publicat în Retete culinare 18 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Tare mult imi plac tocanitele de tot felul... si cea de vitel , doar ca o fac destul de rar pentru ca ajung mai rar in posesia unei bucati de carne proaspata, iar cea din comert cam lasa de dorit

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru tocanita de vitel:

  • 500 gr carne de vitel
  • 5 cepe potrivite
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 capatana usturoi
  • frunze de telina, oregano, patrunjel
  • ulei
  • apa
  • sare si piper

Mod de preparare tocanita de vitel:

Se taie carnea cubulete si se pune la fiert in apa clocotita. Spuma rezultata in urma fierberii se arunca. Se lasa la fiert aprox 30-40 min.
Pana fierbe carnea curatam si spalam ceapa, usturoiul si ardeiul.
Tocam ceapa si ardeiul si punem pe foc cu putin ulei intr-o tigaie inalta sau orice alt vas doriti. Carnea aproape fiarta se ia de pe foc, se arunca apa in care a fiert si carnea se pune in celalat vas peste ceapa si ardei. Se adauga sarea si piperul, telina si oregano taiate marunt si se lasa la fiert cu 3-4 cani de apa pentru aprox 30 min (depinde de carne..se poate verifica cu furculita cand e fiarta). Inainte cu 10 min de a se lua de pe foc se adauga si usturoiul. La final adaugam si patrunjel tocat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Năut - beneficii și preparare. Rețete de hummus, falafel, curry și salată de năut numai bune pentru post Cele mai bune și nutritive preparate de toamnă pe care să le consumi în această perioadă Mâncare de linte roșie - Rețete delicioase, hrănitoare și ușor de preparat

O reteta propusa de blogul timeaioo.blogspot.ro

Se poate servi simplu cu muraturi sau cu paste, piure de cartofi, cartofi natur.

Eu i-am combinat cu paste fusilli :) si castraveciori murati.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri