Aceasta supa de pui a fost gatita in disperare de cauza. Aveam un piept de gaina de casa batrana-batrana, care a fiert si rasfiert si tot atoasa a ramas. Cum stiam ca nu o mananca nimeni asa, am improvizat. Si a iesit aceasta minunata supa-crema.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru supa-crema de pui cu spanac:

  • carne de pui - dupa cum spuneam puteti folosi aici un piept
  • legume de supa - morcov, patrunjel, pastarnac, telina, ceapa
  • 2-3 maini de spanac frunze
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare supa-crema de pui cu spanac:

Am fiert carnea de pui, am spumat bine supa si am adaugat legumele.

Le-am lasat sa fiarba si cand s-au inmuiat le-am facut crema cu mixerul vertical. Dupa cum va mai spuneam, daca aveti mixer vertical cu picior metalic puteti sa lucrati cu supa fierbinte. Daca nu aveti si faceti supa crema la blender, e nevoie sa o lasati sa raceasca putin.

Puneti inapoi supa pe foc si cand ajunge sa dea iar in clocot adaugati si frunzele de spanac si lasati sa mai fiarba maxim 5 minute.

Optional puteti ingrosa si cu smantana.

supa-crema de pui cu spanac

O reteta propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Supa-crema de pui cu spanac.