Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare salata de andive si curmale:
- 2 buc andive
- 200 gr nuca prajita
- 10 curmale
- 1 ceapa rosie
- sare,piper
- 60 ml otet
- 7 linguri ulei de masline
Mod de preparare salata de andive si curmale:
Prajim nucile pe care le am faramitat in bucati mici, intr-o tigaie care nu lipeste timp de 6 minute.
Ceapa si curmalele le taiem marunt si le punem pentru 15 minute in otet, apoi adaugam uleiul de masline si condimentele dupa gust.(sare si piper)
Eu prefer sa pun andivele imediat dupa ce le tai in apa cu sare si otet, asa isi pierd din gustul amar. Oprim cateva foi mai mari, iar pe celelalte le taiem. Punem dresingul peste ele si nuca si amestecam. Foile mari le am umplut cu salata si le am asezat pe platou. Servim imediat.
Pofta buna!
O reteta propusa de: camelia al kawadri (kamkrys75)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?