Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba de pui a la grec:
- 400 gr. pui (cam doua copane)
- 1 ceapa de marime medie
- 1 - 2 morcovi
- 1/2 de telina
- o radacina de patrunjel
- o lingura de orez
- 200 ml smantana
- un galbenus de ou
- o foaie de dafin
- 5 – 6 boabe de piper
- sare dupa gust
- zeama de lamaie
- frunze tocate de patrunjel
Mod de preparare ciorba de pui a la grec:
Spalam carnea si o taiem in bucati, dupa care o punem la fiert in apa rece la un loc cu boabele de piper, foaia de dafin si putina sare. Cat fierbe, din cand in cand, o putem spuma – desi eu nu consider asta obligatoriu – nu de alta dar nu este o supa care trebuie sa iasa musai clara.
Taiem zarzavaturile cuburi si le adaugam langa carne, dupa 10 minute adaugam si orezul si mai lasam ciorba sa fiarba 10 minute dupa care oprim focul.
Pregatim liezonul si-l adaugam in supa, potrivim gustul cu zeama de lamaie.
Chiar inainte de a fi servita presaram patrunjelul tocat deasupra farfuriei aburinde. Miam miam.
Cititi mai multe retete pe blogul casutalaurei.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară