Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tochitura dobrogeana cu sos:
- 1 kg carne de porc
- 50 ml ulei
- 2 foi de dafin
- 10 – 15 boabe de piper
- 2 cani cu apa
- 1 pahar cu vin rosu
- 3 linguri pasta de rosii
- 1 capatana usturoi
- sare
- boia de ardei
- piper macinat
Mod de preparare tochitura dobrogeana cu sos:
1. Se taie carne cubulete, ca pentru masina de tocat.
2. Se pune uleiul in tigaie si se incinge. Cand este fierbinte se adauga carnea cubulete. Se lasa pana se albeste, iar apoi se adauga cele doua cani de apa, foile de dafin si piperul boabe.
3. Se fierbe totul la foc mic timp de 30 minute. Apoi se adauga vinul,pasta de tomate, usturoiul curatat si taiat feliute subtiri, se potriveste de sare, piper, boia si cimbru, dupa gustul fiecaruia. Se mai lasa pe foc inca 5-10 minute.
Se serveste fierbinte alaturi de mamaliguta calda, ou oua" ochi" si branza rasa .

Aceasta reteta a fost oferita de blogul https://poetagurmanda.blogspot.ro
Holy Spider, controversatul thriller al regizorului Ali Abbasi, inspirat de cazul unui criminal în serie care a ucis 16 femei, din 27 ianuarie la cinema. Filmul se află pe lista scurtă pentru Oscar
S.O.S! Ajută și tu o mamă să traiască pentru copiii ei!
”Răspunde cu suflet vârstnicilor singuri!” – campanie pentru sprijinirea seniorilor aflați în situații dificile
”Cu 1% mai bun”, povestea tânărului care a scris istorie, devenind prima persoană cu sindrom Down care a terminat un triatlon 𝗜𝗥𝗢𝗡𝗠𝗔𝗡