Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tochitura dobrogeana cu sos:
- 1 kg carne de porc
- 50 ml ulei
- 2 foi de dafin
- 10 – 15 boabe de piper
- 2 cani cu apa
- 1 pahar cu vin rosu
- 3 linguri pasta de rosii
- 1 capatana usturoi
- sare
- boia de ardei
- piper macinat
Mod de preparare tochitura dobrogeana cu sos:
1. Se taie carne cubulete, ca pentru masina de tocat.
2. Se pune uleiul in tigaie si se incinge. Cand este fierbinte se adauga carnea cubulete. Se lasa pana se albeste, iar apoi se adauga cele doua cani de apa, foile de dafin si piperul boabe.
3. Se fierbe totul la foc mic timp de 30 minute. Apoi se adauga vinul,pasta de tomate, usturoiul curatat si taiat feliute subtiri, se potriveste de sare, piper, boia si cimbru, dupa gustul fiecaruia. Se mai lasa pe foc inca 5-10 minute.
Se serveste fierbinte alaturi de mamaliguta calda, ou oua" ochi" si branza rasa .
Aceasta reteta a fost oferita de blogul https://poetagurmanda.blogspot.ro
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară