IN ACEST ARTICOL:
O delicioasa friptura de pui cu legume si varza rosie.

Ingrediente necesare pentru pulpe de pui la cuptor cu legume si varza rosie:

  • 5-6 pulpe de pui
  • piper & boia
  • 1 morcov mare
  • 1/2 praz (partea alba mai ales)
  • 1 ardei rosu
  • 1 kg de varza rosie
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • sare

Mod de preparare pulpe de pui la cuptor cu legume si varza rosie:

Am tocat morcovul si prazul inele, ardeiul cubulete si le-am imprastiat in tava. Am condimentat pulpele cu sare, piper si boia, le-am pus peste legume, le-am stropit cu putin ulei si le-am dat la cuptor la foc mic pana s-au rumenit.

Cat puiul a fost la cuptor, am calit ceapa intr-o cratita si am adaugat varza taiata fideluta, impreuna cu o jumatate de cana cu apa. Am potrivit la gust cu sare si piper, am pus cam o lingurita de cimbru uscat si l-am tinut pe foc pana s-a inmuiat varza.

Am servit varza cu legumele si puiul de la cuptor.

Atentie! Daca faceti varianta la cuptor sa va asteptati ca varza rosie sa coloreze carnea.

Aceasta reteta a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri