Ingrediente necesare pentru pulpe de pui la cuptor cu legume si varza rosie:
- 5-6 pulpe de pui
- piper & boia
- 1 morcov mare
- 1/2 praz (partea alba mai ales)
- 1 ardei rosu
- 1 kg de varza rosie
- 1 ceapa
- cimbru
- sare
Mod de preparare pulpe de pui la cuptor cu legume si varza rosie:
Am tocat morcovul si prazul inele, ardeiul cubulete si le-am imprastiat in tava. Am condimentat pulpele cu sare, piper si boia, le-am pus peste legume, le-am stropit cu putin ulei si le-am dat la cuptor la foc mic pana s-au rumenit.
Cat puiul a fost la cuptor, am calit ceapa intr-o cratita si am adaugat varza taiata fideluta, impreuna cu o jumatate de cana cu apa. Am potrivit la gust cu sare si piper, am pus cam o lingurita de cimbru uscat si l-am tinut pe foc pana s-a inmuiat varza.
Am servit varza cu legumele si puiul de la cuptor.
Atentie! Daca faceti varianta la cuptor sa va asteptati ca varza rosie sa coloreze carnea.
Aceasta reteta a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?