Ingrediente necesare pentru pulpe de pui la cuptor cu legume si varza rosie:
- 5-6 pulpe de pui
- piper & boia
- 1 morcov mare
- 1/2 praz (partea alba mai ales)
- 1 ardei rosu
- 1 kg de varza rosie
- 1 ceapa
- cimbru
- sare
Mod de preparare pulpe de pui la cuptor cu legume si varza rosie:
Am tocat morcovul si prazul inele, ardeiul cubulete si le-am imprastiat in tava. Am condimentat pulpele cu sare, piper si boia, le-am pus peste legume, le-am stropit cu putin ulei si le-am dat la cuptor la foc mic pana s-au rumenit.
Cat puiul a fost la cuptor, am calit ceapa intr-o cratita si am adaugat varza taiata fideluta, impreuna cu o jumatate de cana cu apa. Am potrivit la gust cu sare si piper, am pus cam o lingurita de cimbru uscat si l-am tinut pe foc pana s-a inmuiat varza.
Am servit varza cu legumele si puiul de la cuptor.
Atentie! Daca faceti varianta la cuptor sa va asteptati ca varza rosie sa coloreze carnea.
Aceasta reteta a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!