Ingrediente necesare pentru pulpe de pui la cuptor cu legume si varza rosie:
- 5-6 pulpe de pui
- piper & boia
- 1 morcov mare
- 1/2 praz (partea alba mai ales)
- 1 ardei rosu
- 1 kg de varza rosie
- 1 ceapa
- cimbru
- sare
Mod de preparare pulpe de pui la cuptor cu legume si varza rosie:
Am tocat morcovul si prazul inele, ardeiul cubulete si le-am imprastiat in tava. Am condimentat pulpele cu sare, piper si boia, le-am pus peste legume, le-am stropit cu putin ulei si le-am dat la cuptor la foc mic pana s-au rumenit.
Cat puiul a fost la cuptor, am calit ceapa intr-o cratita si am adaugat varza taiata fideluta, impreuna cu o jumatate de cana cu apa. Am potrivit la gust cu sare si piper, am pus cam o lingurita de cimbru uscat si l-am tinut pe foc pana s-a inmuiat varza.
Am servit varza cu legumele si puiul de la cuptor.
Atentie! Daca faceti varianta la cuptor sa va asteptati ca varza rosie sa coloreze carnea.
Aceasta reteta a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară