Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru placinta de dovleac:
- 1 dovleac
- 1 pachet de foi de placinta
- 50 ml ulei
- 200 gr zahar
- 1-2 mere
- coaja de lamaie
- scortisoara
- stafide
- zahar pudra vanilat
Mod de preparare placinta de dovleac:
Dovleacul se taie cubulete si se fierbe. Intr-o cratita se pune uleiul, dovleacul racit, zaharul, coaja de lamaie, marul ras si se amesteca pana se paseaza bine. Se scot 3 foi de placinta, se stropesc cu putin ulei si se pune din compozitie dupa care se ruleaza. Se fac 2-3 rulouri in functie de dimensiunea tavii. Se stropeste tava, se aseaza rulourile si se ung cu putin ulei. Placinta va fi tinuta la cuptor aproximativ 30 de minute pana ce se rumeneste, Dupa ce va fi scoasa din cuptor se presara zahar pudra vanilat.
O reteta propusa de: Adina Simion (Adina_Georgiana_Simion_1)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?