Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru desert din foietaj:
- 1 foaie de foietaj
- coaja de la o portocala
- scortisoara(1/2 lingurita)
- zahar tos( 150 g)
Mod de preparare desert din foietaj:
Spalam si stergem portocala dupa care o razuim. Coaja o amestecam cu zahar si scortisoara, dupa gust si presaram o parte din acest amestec aromat pe planseta de lucru. Peste ea punem foaia de foietaj si trecem usor cu sucitorul ca sa se lipeasca zaharul aromat de ea. Presaram si deasupra foii cealalta parte de zahar aromat si trecem si peste aceasta cu sucitorul.
Rulam foaia din ambele parti si formam doi cilindrii uniti la mijloc.
Taiem rulourile cu grosimea de 3-4 cm,cu un cutit ascutit si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Coacem ochelarii la foc iute pana se rumenesc.
Credeti-ma sunt deliciosi.
Pofta buna si sa aveti parte de o saptamana usoara!
O reteta propusa de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară