Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru desert din foietaj:
- 1 foaie de foietaj
- coaja de la o portocala
- scortisoara(1/2 lingurita)
- zahar tos( 150 g)
Mod de preparare desert din foietaj:
Spalam si stergem portocala dupa care o razuim. Coaja o amestecam cu zahar si scortisoara, dupa gust si presaram o parte din acest amestec aromat pe planseta de lucru. Peste ea punem foaia de foietaj si trecem usor cu sucitorul ca sa se lipeasca zaharul aromat de ea. Presaram si deasupra foii cealalta parte de zahar aromat si trecem si peste aceasta cu sucitorul.
Rulam foaia din ambele parti si formam doi cilindrii uniti la mijloc.
Taiem rulourile cu grosimea de 3-4 cm,cu un cutit ascutit si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Coacem ochelarii la foc iute pana se rumenesc.
Credeti-ma sunt deliciosi.
Pofta buna si sa aveti parte de o saptamana usoara!
O reteta propusa de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”