Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pastrav in pergament:
- pastravi eviscerati - puteti folosi si fileuri din pesti mai mari
- 4-5 felii de lamaie
- sare, piper
- cateva crengute de rosmarin - optional
Mod de preparare pastrav in pergament:
Pestele spalat il condimentam si il saram cu vreo 30 - 45 de minute inainte de a incepe, timp in care il tinem la frigider.
Incingem cuptorul la 200 de grade. In interiorul patravului punem feliile de lamaie si crengutele de rosmarin. Presaram putin piper pe deasupra si asezam fiecare peste pe o bucata de hartie de copt, pe care o folosim pentru a impacheta pestele.
Asezam in tava cu marginile hartiei in jos si coacem in jur de 15 - 20 de minute. Este suficient pentru ca pestele sa se patrunda. Ca garnitura am optat pentru clasicii cartofi natur, dar la fel de bine se potrivesc legume sote.
O reteta oferita de blogul furnicuti.blogspot.ro
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară