12:08, 8 August 2012 publicat în Retete culinare 12 share-uri

Pasta de masline negre - un aperitiv delicios, care se prepara foarte repede.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pasta de masline negre:

  • 300 g masline negre fara samburi
  • 50 g unt
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • patrunjel verde

Mod de preparare pasta de masline negre:

Maslinele si untul se pun in blender si se paseaza pana cand se obtine o pasta uniforma. Se adauga zeama de lamaie dupa gust si se amesteca bine.
In cazul in care maslinele sunt nesarate se adauga si un praf de sare.
Untul poate fi inlocuit cu 2-3 linguri cu ulei de masline.
Pasta de masline negre este grozava servita pe felii de paine prajita si cu decor de patrunjel verde.

Citeste si:
10 motive pentru a bea Prosecco
10 motive pentru a bea Prosecco

O reteta oferita de blogul truedelights.ro

Citeste si:
20 de idei de Aperitive delicioase și Platouri pentru masa de Paști
20 de idei de Aperitive...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri