Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru sote de mazare cu pui si morcovi:
In primul rand pregatiti mazarea. Intr-o tigaie caliti o ceapa si apoi adaugati o punga de mazare congelata si putina apa. Lasati sa fiarba si condimentati cu sare si vreo doua lingurite de marar.
Intre timp pregatiti puiul. Taiati un piept de pui in bucatele mici.
Intr-o alta tigaie mai caliti o ceapa si adaugati 2 morcovi dati pe razatoare.
Cand au lasat culoare adaugati si carnea de pui. Lasati pe foc pana se prajeste carnea si serviti cu mazarea.
O reteta recomandata de amainbucatarie.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă