Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru sote de mazare cu pui si morcovi:
In primul rand pregatiti mazarea. Intr-o tigaie caliti o ceapa si apoi adaugati o punga de mazare congelata si putina apa. Lasati sa fiarba si condimentati cu sare si vreo doua lingurite de marar.
Intre timp pregatiti puiul. Taiati un piept de pui in bucatele mici.
Intr-o alta tigaie mai caliti o ceapa si adaugati 2 morcovi dati pe razatoare.
Cand au lasat culoare adaugati si carnea de pui. Lasati pe foc pana se prajeste carnea si serviti cu mazarea.
O reteta recomandata de amainbucatarie.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!