O mancare foarte delicioasa si usor de preparat.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru sote de mazare cu pui si morcovi:

In primul rand pregatiti mazarea. Intr-o tigaie caliti o ceapa si apoi adaugati o punga de mazare congelata si putina apa. Lasati sa fiarba si condimentati cu sare si vreo doua lingurite de marar.

Citeste si:
Pregătește-ți părul pentru vară: 7 sfaturi de care să ții cont!
Pregătește-ți părul pentru...

Intre timp pregatiti puiul. Taiati un piept de pui in bucatele mici.
Intr-o alta tigaie mai caliti o ceapa si adaugati 2 morcovi dati pe razatoare.

Cand au lasat culoare adaugati si carnea de pui. Lasati pe foc pana se prajeste carnea si serviti cu mazarea.

Citeste si:
IEHANA: waiting for summer
IEHANA: waiting for summer

O reteta recomandata de amainbucatarie.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri