4 August 2012 publicat în Retete culinare 8 share-uri

O mancare foarte delicioasa si usor de preparat.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru sote de mazare cu pui si morcovi:

In primul rand pregatiti mazarea. Intr-o tigaie caliti o ceapa si apoi adaugati o punga de mazare congelata si putina apa. Lasati sa fiarba si condimentati cu sare si vreo doua lingurite de marar.

Intre timp pregatiti puiul. Taiati un piept de pui in bucatele mici.
Intr-o alta tigaie mai caliti o ceapa si adaugati 2 morcovi dati pe razatoare.

Cand au lasat culoare adaugati si carnea de pui. Lasati pe foc pana se prajeste carnea si serviti cu mazarea.

O reteta recomandata de amainbucatarie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri