12:08, 4 August 2012 publicat în Retete culinare

O mancare foarte delicioasa si usor de preparat.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru sote de mazare cu pui si morcovi:

In primul rand pregatiti mazarea. Intr-o tigaie caliti o ceapa si apoi adaugati o punga de mazare congelata si putina apa. Lasati sa fiarba si condimentati cu sare si vreo doua lingurite de marar.

Citeste si:
5 Măști naturiste pentru ten: elimină punctele negre, estompează...
5 Măști naturiste pentru ten:...

Intre timp pregatiti puiul. Taiati un piept de pui in bucatele mici.
Intr-o alta tigaie mai caliti o ceapa si adaugati 2 morcovi dati pe razatoare.

Cand au lasat culoare adaugati si carnea de pui. Lasati pe foc pana se prajeste carnea si serviti cu mazarea.

Citeste si:
Miraculosul LAPTE AURIU: băutura MEDICINALĂ cu turmeric
Miraculosul LAPTE AURIU:...

O reteta recomandata de amainbucatarie.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri