Intr-un castron, se amesteca un pahar cu lapte cu o cescuta cu unt topit, sare, chimen, 20 grame de drojdie dizolvata in lapte caldut si faina cit cuprinde ca sa se obtina un aluat nu prea tare. Se intinde o foaie care se taie in forma de betisoare. Se ung cu galbenus, se presara cu sare si chimen, apoi se coc.
Crutoane cu brinza
Din piine alba se taie felii care se prajesc in unt. Apoi intre doua felii de piine prajita se pune cite o felie de brinza si se aranjeaza pe un platou pentru cuptor. Se servesc calde si garnisite cu frunze de patrunjel.
Un articol de Ana Macovei
Sursa: slabsaugras.ro
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?