Intr-un castron, se amesteca un pahar cu lapte cu o cescuta cu unt topit, sare, chimen, 20 grame de drojdie dizolvata in lapte caldut si faina cit cuprinde ca sa se obtina un aluat nu prea tare. Se intinde o foaie care se taie in forma de betisoare. Se ung cu galbenus, se presara cu sare si chimen, apoi se coc.
Crutoane cu brinza
Din piine alba se taie felii care se prajesc in unt. Apoi intre doua felii de piine prajita se pune cite o felie de brinza si se aranjeaza pe un platou pentru cuptor. Se servesc calde si garnisite cu frunze de patrunjel.
Un articol de Ana Macovei
Sursa: slabsaugras.ro
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară