Retete usor de preparat

Intr-un castron, se amesteca un pahar cu lapte cu o cescuta cu unt topit, sare, chimen, 20 grame de drojdie dizolvata in lapte caldut si faina cit cuprinde ca sa se obtina un aluat nu prea tare. Se intinde o foaie care se taie in forma de betisoare. Se ung cu galbenus, se presara cu sare si chimen, apoi se coc.
Crutoane cu brinza
Din piine alba se taie felii care se prajesc in unt. Apoi intre doua felii de piine prajita se pune cite o felie de brinza si se aranjeaza pe un platou pentru cuptor. Se servesc calde si garnisite cu frunze de patrunjel.
Un articol de Ana Macovei
Sursa: slabsaugras.ro
- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- arta culinara
- mancaruri rapide
- retete
- retete simple
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare