Retete usor de preparat
Intr-un castron, se amesteca un pahar cu lapte cu o cescuta cu unt topit, sare, chimen, 20 grame de drojdie dizolvata in lapte caldut si faina cit cuprinde ca sa se obtina un aluat nu prea tare. Se intinde o foaie care se taie in forma de betisoare. Se ung cu galbenus, se presara cu sare si chimen, apoi se coc.
Crutoane cu brinza
Din piine alba se taie felii care se prajesc in unt. Apoi intre doua felii de piine prajita se pune cite o felie de brinza si se aranjeaza pe un platou pentru cuptor. Se servesc calde si garnisite cu frunze de patrunjel.
Un articol de Ana Macovei
Sursa: slabsaugras.ro
- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- arta culinara
- mancaruri rapide
- retete
- retete simple
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei