7 Mai 2012 publicat în Retete culinare 1 share-uri

Bruschetele cu dovlecel reprezinta aperitive racoroase, cu arome pline. Le puteti servi la micul dejun, la masa alaturi de musafiri. Cum nu contin nicio sursa de grasimi animale, pot fi servite si in post.

Timp de preparare: 20 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru bruschete cu dovlecel:

  • 1 dovlecel mic
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • putin ulei de masline
  • 1 capatana de usturoi
  • 7 felii de paine neagra, feliile sa fie mai mici.

Mod de preparare bruschete cu dovlecel:

Usturoiul se curata, iar cu un catel se ung feliile de paine. Painea se unge cu ulei de masline. Restul de catei de usturoi se taie marunt si se pun pe feliile de paine.

Dovlecelul se spala. Se taie in rondele subtiri. Se asaza rondelele pe paine.

Se presara sare si piper, apoi se baga in cuptorul incalzit. Se lasa in cuptor circa 30 de minute.



Pofta buna!



O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri