Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chiftele de naut:
- 250 g naut conserva
- 2 felii de paine decojite
- 1 lingura faina
- 2 fire ceapa verde
- 1 legatura patrunjel
- 1-2 catei de usturoi
- 1/2 lingurita boabe de coriandru macinate
- un varf de lingurita chimen macinat
- 1/2 lingurita piper
- sare
- praf de chili dupa gust
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1 lingura seminte de susan
- 4 linguri ulei de masline
Mod de preparare chiftele de naut:
Nautul se scurge de lichid si se paseaza in blender. Se adauga painea maruntita, faina, usturoiul zdrobit, patrunjelul si ceapa verde tocate marunt, susanul, uleiul si condimentele. Se paseaza in continuare pana se obtine o pasta uniforma. Se lasa o ora la frigider, dupa care se modelelaza cu mainile umede, mici crochete, care se trec prin susan (optional), apoi se prajesc in ulei bine incins, pana se rumenesc la suprafata.
Se scot pe servete din hartie.
Se servesc calde sau reci, alaturi de salata preferata.
O reteta propusa de truedelights.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară