Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chiftele de naut:
- 250 g naut conserva
- 2 felii de paine decojite
- 1 lingura faina
- 2 fire ceapa verde
- 1 legatura patrunjel
- 1-2 catei de usturoi
- 1/2 lingurita boabe de coriandru macinate
- un varf de lingurita chimen macinat
- 1/2 lingurita piper
- sare
- praf de chili dupa gust
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1 lingura seminte de susan
- 4 linguri ulei de masline
Mod de preparare chiftele de naut:
Nautul se scurge de lichid si se paseaza in blender. Se adauga painea maruntita, faina, usturoiul zdrobit, patrunjelul si ceapa verde tocate marunt, susanul, uleiul si condimentele. Se paseaza in continuare pana se obtine o pasta uniforma. Se lasa o ora la frigider, dupa care se modelelaza cu mainile umede, mici crochete, care se trec prin susan (optional), apoi se prajesc in ulei bine incins, pana se rumenesc la suprafata.
 Se scot pe servete din hartie.
 Se servesc calde sau reci, alaturi de salata preferata.
O reteta propusa de truedelights.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei