Pestele pane cu coriandru se preapara rapid si are o aroma deosebita. Incercati si nu veti regreta!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru peste pane cu coriandru:

  • 1 buc. file de peste
  • 1 ou
  • 3 linguri faina
  • zeama de lamaie
  • 1 lingura coriandru
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri pesmet

Mod de preparare peste pane cu coriandru:

Pestele se spala, se sterge de apa cu prosoape din hartie, apoi se stropeste cu zeama de lamaie. Se taie in bucati mai mici, se sareaza si pipereaza. Se zdrobesc fin boabele de coriandru si se amesteca cu faina. Se bate oul cu sare si piper.
Se trec bucatile de peste mai intai prin faina, apoi prin ou, iar la final prin pesmet si se prajesc in ulei incins, pana se rumenesc pe ambele parti.
Pestele pane se serveste in stare calda.
Pofta mare!

Citeste si:
Turneul Pianul Călător - ENCORE susţinut de Horia Mihail revine la...
Turneul Pianul Călător -...

O reteta recomandata de truedelights.ro

Citeste si:
”Raya și ultimul dragon”, aventură și metaforă despre maturizare și...
”Raya și ultimul dragon”,...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri