Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru peste pane cu coriandru:
- 1 buc. file de peste
- 1 ou
- 3 linguri faina
- zeama de lamaie
- 1 lingura coriandru
- sare
- piper
- 3-4 linguri pesmet
Mod de preparare peste pane cu coriandru:
Pestele se spala, se sterge de apa cu prosoape din hartie, apoi se stropeste cu zeama de lamaie. Se taie in bucati mai mici, se sareaza si pipereaza. Se zdrobesc fin boabele de coriandru si se amesteca cu faina. Se bate oul cu sare si piper.
Se trec bucatile de peste mai intai prin faina, apoi prin ou, iar la final prin pesmet si se prajesc in ulei incins, pana se rumenesc pe ambele parti.
Pestele pane se serveste in stare calda.
Pofta mare!
O reteta recomandata de truedelights.ro
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an