Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru peste pane cu coriandru:
- 1 buc. file de peste
- 1 ou
- 3 linguri faina
- zeama de lamaie
- 1 lingura coriandru
- sare
- piper
- 3-4 linguri pesmet
Mod de preparare peste pane cu coriandru:
Pestele se spala, se sterge de apa cu prosoape din hartie, apoi se stropeste cu zeama de lamaie. Se taie in bucati mai mici, se sareaza si pipereaza. Se zdrobesc fin boabele de coriandru si se amesteca cu faina. Se bate oul cu sare si piper.
Se trec bucatile de peste mai intai prin faina, apoi prin ou, iar la final prin pesmet si se prajesc in ulei incins, pana se rumenesc pe ambele parti.
Pestele pane se serveste in stare calda.
Pofta mare!
Cupio sărbătorește 9 ani de frumusețe

O reteta recomandata de truedelights.ro
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră