Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru vin fiert:
- 1 cana de 250 de mililitri de vin
- una-doua lingurite de miere
- doua-trei cuisoare
- un bat mic de scortisoara
- o felie de portocala cu tot cu coaja
- o feliuta aproape transparenta de ghimbir
* Daca vreti senzatii impinse la extrem, adaugati o frunza de dafin si doua-trei boabe de piper si mai putina miere. Sau, in locul acestora, scapati nitel whisky sau lichior.
5 Cosmetice cu ingrediente ecologice pe care merită să le încerci

Mod de preparare vin fiert:
Nu are sens sa detaliez prepararea, e cam acelasi lucru cu ce stim: vinul se pune la fiert, se adauga mirodeniile si se lasa sa dea in clocot de cateva ori, apoi se stinge focul si se lasa sa stea deoparte, acoperit, pret de 10-15 minute. Abia apoi se ataca, precaut si mirosind bine inainte aburii din cana.
N-am sa va spun eu acum ce gust are... In varianta cu frunze de dafin si piper, are o aroma care l-ar scula din inghet si pe Yeti, mai ales daca avem la baza un vin sec. Cu un vin dulce in schimb, ajungi sa descoperi noi sensuri ale expresiei "iarna tropicala".
Ești începătoare? Iată cum devii o șoferiță de nota 10

Pe blogul bucatareli gasiti si alte retete delicoase!
Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili