Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru oua coapte in tava de briose:
- 6 oua
- ulei
Mod de preparare oua coapte in tava de briose:
Ungeti cu putin ulei tava si spargeti cate un ou in fiecare compartiment.
Dati la cuptor la foc mare pana se coc.
Merg grozav pentru a face sandwichuri. Eu le-am combinat cu paine prajita frecata cu usturoi si cascaval.
Pe blogul Amainbucatarie gasiti mai multe retete interesante.
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân