ghid pentru o viaţă împlinită

Negresa

O prajitura numai buna de preparat, este foarte usor de facut si foarte gustoasa.

Timp de preparare: 40-50 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru negresa:

  • 1 cana zahar
  • 1 cana apa
  • 1/2 cana ulei
  • 4-5 linguri cu gem sau dulceata
  • 3 linguri cacao
  • nuci pisate 3-4 linguri
  • 1 lingurita rasa de praf de copt
  • 2 cani faina
  • stafide
  • si arome

Mod de preparare negresa:

Intr-un vas, se amesteca o cana de zahar cu una de apa, se adauga faina, praf de copt, cacao, ulei, nuci pisate, gem,stafide si arome. Se amesteca bine pana ce se obtine o crema, care se pune in tava unsa si tapetata cu faina sau puteti folosi hartie pentru copt.
Se coace la foc potrivit 30-35 de minute. Pe deasupra se poate presara nuca sau nuca de cocos, cum preferati. Cand s-a racit o puteti taia dupa imaginatia fiecaruita. Este foarte gustoasa o recomand cu mare drag.
Pofta buna!

O reteta propusa de: Angheluta Elena (Angheluta_Elena_1)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Negresa.