Timp de preparare: 40-50 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru negresa:
- 1 cana zahar
- 1 cana apa
- 1/2 cana ulei
- 4-5 linguri cu gem sau dulceata
- 3 linguri cacao
- nuci pisate 3-4 linguri
- 1 lingurita rasa de praf de copt
- 2 cani faina
- stafide
- si arome
Mod de preparare negresa:
Intr-un vas, se amesteca o cana de zahar cu una de apa, se adauga faina, praf de copt, cacao, ulei, nuci pisate, gem,stafide si arome. Se amesteca bine pana ce se obtine o crema, care se pune in tava unsa si tapetata cu faina sau puteti folosi hartie pentru copt.
Se coace la foc potrivit 30-35 de minute. Pe deasupra se poate presara nuca sau nuca de cocos, cum preferati. Cand s-a racit o puteti taia dupa imaginatia fiecaruita. Este foarte gustoasa o recomand cu mare drag.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Angheluta Elena (Angheluta_Elena_1)
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români