Timp de preparare: 40-50 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru negresa:
- 1 cana zahar
- 1 cana apa
- 1/2 cana ulei
- 4-5 linguri cu gem sau dulceata
- 3 linguri cacao
- nuci pisate 3-4 linguri
- 1 lingurita rasa de praf de copt
- 2 cani faina
- stafide
- si arome
Mod de preparare negresa:
Intr-un vas, se amesteca o cana de zahar cu una de apa, se adauga faina, praf de copt, cacao, ulei, nuci pisate, gem,stafide si arome. Se amesteca bine pana ce se obtine o crema, care se pune in tava unsa si tapetata cu faina sau puteti folosi hartie pentru copt.
Se coace la foc potrivit 30-35 de minute. Pe deasupra se poate presara nuca sau nuca de cocos, cum preferati. Cand s-a racit o puteti taia dupa imaginatia fiecaruita. Este foarte gustoasa o recomand cu mare drag.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Angheluta Elena (Angheluta_Elena_1)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?