IN ACEST ARTICOL:
O prajitura numai buna de preparat, este foarte usor de facut si foarte gustoasa.

Timp de preparare: 40-50 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru negresa:

  • 1 cana zahar
  • 1 cana apa
  • 1/2 cana ulei
  • 4-5 linguri cu gem sau dulceata
  • 3 linguri cacao
  • nuci pisate 3-4 linguri
  • 1 lingurita rasa de praf de copt
  • 2 cani faina
  • stafide
  • si arome

Mod de preparare negresa:

Intr-un vas, se amesteca o cana de zahar cu una de apa, se adauga faina, praf de copt, cacao, ulei, nuci pisate, gem,stafide si arome. Se amesteca bine pana ce se obtine o crema, care se pune in tava unsa si tapetata cu faina sau puteti folosi hartie pentru copt.
Se coace la foc potrivit 30-35 de minute. Pe deasupra se poate presara nuca sau nuca de cocos, cum preferati. Cand s-a racit o puteti taia dupa imaginatia fiecaruita. Este foarte gustoasa o recomand cu mare drag.
Pofta buna!


O reteta propusa de: Angheluta Elena (Angheluta_Elena_1)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri