Este o mancare foarte simplu de preparat cu un gust deosebit.
Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.
Timp de preparare: 30 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 bucati sparanghel,
- 4 felii de prosciuto,
- 4 felii de mozzarella,
- sare,
- piper alb,
- parmezan ras.
Mod de preparare:
Sparanghelul se curata bine si se fierbe in apa cu sare cam 15 minute. Peste felia de prosciuto se pune cate o felie de mozzarella, sparanghelul se condimenteaza cu sare si piper alb si se ruleaza. Se procedeaza la fel cu toate feliile si se aseaza intr-un vas yena. Se presara pe deasupra cu parmezan ras. Se introduce in cuptorul incalzit la foc mediu pentru 5-10 minute (pana se topeste mozzarella). Se serveste cald.
O reteta propusa de: SANDA MAXIM (garbo134221)
Garbo
Ultima actualizare: 3 Septembrie 2020 @ 01:09
Garbo - Arta de a trăi frumos!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?