Este o mancare foarte simplu de preparat cu un gust deosebit.

Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.

Timp de preparare: 30 min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Cum se transformă corpul în timpul postului?
Cum se transformă corpul în...
  • 4 bucati sparanghel,
  • 4 felii de prosciuto,
  • 4 felii de mozzarella,
  • sare,
  • piper alb,
  • parmezan ras.

Mod de preparare:

Sparanghelul se curata bine si se fierbe in apa cu sare cam 15 minute. Peste felia de prosciuto se pune cate o felie de mozzarella, sparanghelul se condimenteaza cu sare si piper alb si se ruleaza. Se procedeaza la fel cu toate feliile si se aseaza intr-un vas yena. Se presara pe deasupra cu parmezan ras. Se introduce in cuptorul incalzit la foc mediu pentru 5-10 minute (pana se topeste mozzarella). Se serveste cald.


O reteta propusa de: SANDA MAXIM (garbo134221)

Citeste si:
Rețetă de GOFRE fără gluten și zahăr: un deliciu și un răsfăț gata...
Rețetă de GOFRE fără gluten...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri