Reteta se serveste fierbinte. Peste somon se pune mujdei de usturoi. Se presara patrunjel verde taiat fin, pe paste.
Secret ! Pentru “inmiresmarea” pestelui, mujdeiul se face din usturoi pisat, smantana sau iaurt gras, ulei de masline, sare si patrunjel verde taiat fin. Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o pasta fina.
Un pahar de vin alb, dulceag, bine racit, accentueaza savoarea pestelui si a pastelor, iti stimuleaza papilele gustative si te imbie la “efortul” placut de a mesteca.
Pofta buna frati gurmanzi, oriunde va veti gasi ! Mi-a luat mai mult timp sa scriu reteta decat sa o prepar. Nu-i asa ca merita sa incerci ?
Sursa: muncaprotejata.wordpress.com

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei