Dificultate:
redusa
Timp de preparare:
60 - min
Ingrediente:
- 1kg. carne de vita,
- 11/2 ceapa mica (asemanatoare cu arpagicul),
- 1 ceapa uscata taiata marunt,
- 3 linguri cu otet,
- 5 catei de usturoi,
- ulei de masline,
- 1 ceasca cu suc de rosii,
- sare,
- piper negru macinat,
- piper boabe,
- foi de dafin'
Mod de preparare
1.Carnea se taie in bucati potrivite si se prajeste in ulei impreuna cu ceapa uscata taiata marunt.Se pune otet,apoi sare , piper si se da in clocot pentru un minut, apoi adaugam sucul de rosii, usturoiul, foile de dafin si o jumatate de cana cu apa si se lasa la fiert.
2.Ceapa mica se spala, se prajeste si se adauga in cratita cu carne atunci cand aceasta este fiarta.Se mai lasa la fiert pana cand sosul devine omogen si legat.
Pofta buna!
O reteta propusa de Vekas Maria
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!