O salata de cartofi usor de pregatit si delicioasa.
Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 1-2 cepe
  • 1 castravete acru
  • 2 oua fiert tare
  • 2–3 linguri ulei
  • 1 rosie
  • otet (dup gust)
  • sare

Mod de preparare

Dupa ce se spala bine cartofii, se fierb si apoi se curata de coaja.
Se lasa intr-o parte sa se raceasca.
Se taie in felii mici si se amesteca cu putina sare, cu ceapa taiata si ea in felii subiri, cu feliile de castravete, otet si ulei.

Se pune totul intr-un castron si se adauga ouale si feliile de rosii.

Pofta buna!

Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata de cartofi.