- 500 g cartofi
- 1-2 cepe
- 1 castravete acru
- 2 oua fiert tare
- 2–3 linguri ulei
- 1 rosie
- otet (dup� gust)
- sare
Mod de preparare
Dupa ce se spala bine cartofii, se fierb si apoi se curata de coaja.
Se lasa intr-o parte sa se raceasca.
Se taie in felii mici si se amesteca cu putina sare, cu ceapa taiata si ea in felii sub�iri, cu feliile de castravete, otet si ulei.
Se pune totul intr-un castron si se adauga ouale si feliile de rosii.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.