- 500 g de paine alba
- 50 g unt
- putin lapte (o ceasca)
- 2-3 linguri de cascaval ras
- 3 linguri de smantana
- 1 telina
- sare
Mod de preparare
Painea se pune intr-o oala cu un litru si jumatate de apa. Se adauga telina si jumatate de lingurita de sare. Se lasa la fiert aproximativ 20 de minute. Nu uita sa amesteci din cand in cand.
Se trece prin sita dupa ce se ia dupa foc, se pune untul, laptele si se drege cu un galbenus si smantana (smantana se amesteca bine inainte cu cateva linguri de supa rece).
Se pune apoi si supa ramasa. Cascavalul se adauga peste supa si se poate servi.
Pofta buna!
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse