- 500 g de paine alba
- 50 g unt
- putin lapte (o ceasca)
- 2-3 linguri de cascaval ras
- 3 linguri de smantana
- 1 telina
- sare
Mod de preparare
Painea se pune intr-o oala cu un litru si jumatate de apa. Se adauga telina si jumatate de lingurita de sare. Se lasa la fiert aproximativ 20 de minute. Nu uita sa amesteci din cand in cand.
Se trece prin sita dupa ce se ia dupa foc, se pune untul, laptele si se drege cu un galbenus si smantana (smantana se amesteca bine inainte cu cateva linguri de supa rece).
Se pune apoi si supa ramasa. Cascavalul se adauga peste supa si se poate servi.
Pofta buna!
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana