Ingrediente
- 2 avocado
- 1 ceapa rosie
- 3 linguri ulei de masline
- 3 portocale
- 10 masline
- frunze de busuioc
- 2 linguri de vin alb
- sare
- piper
- o lingurita de mustar dulce
Mod de preparare
Avocado se curata de coaja, se scoate samburele si se taie in felii subtiri. Pulpa portocalelor se scoate si se amesteca cu feliile de avocado. Se adauga apoi ceapa, maslinele si restul ingredientelor. Pe deasupra se pun frunzele de busuioc taiate fin.
Pofta buna!
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana