Ingrediente
- 2 avocado
- 1 ceapa rosie
- 3 linguri ulei de masline
- 3 portocale
- 10 masline
- frunze de busuioc
- 2 linguri de vin alb
- sare
- piper
- o lingurita de mustar dulce
Mod de preparare
Avocado se curata de coaja, se scoate samburele si se taie in felii subtiri. Pulpa portocalelor se scoate si se amesteca cu feliile de avocado. Se adauga apoi ceapa, maslinele si restul ingredientelor. Pe deasupra se pun frunzele de busuioc taiate fin.
Pofta buna!
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân