- 600 g piept de pui
- 150 g orez
- o ceasca de mazare
- 150 g porumb fiert
- 2 cepe mici
- 4 linguri de ulei
- 3 morcovi
- o telina
- 2 ardei grasi
- patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare
Ceapa se curata si se toaca marunt. Intr-o cratita se pune uleiul la incins. Se adauga ceapa si se lasa pana se caleste. Se adauga putina apa si se lasa sa fiarba timp de aproximativ 9-10 minute. Se adauga orezul, se mai pune putin ulei si se amesteca in continuare.
Legumele se fierb intr-o alta oala intr-un litru de apa cu putina sare adaugata. Aceasta supa obtinuta se adauga peste orez si se lasa la fiert pentru alte 10 minute. Se pun legumele fierte si piper si sare dupa gustul fiecaruia. Se pune un capac peste cratita si se lasa pana ce orezul a absorbit intreaga cantitate de supa.
Se serveste cu patrunjel, marar si porumb fiert.
Pofta buna!
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră