- 600 g piept de pui
- 150 g orez
- o ceasca de mazare
- 150 g porumb fiert
- 2 cepe mici
- 4 linguri de ulei
- 3 morcovi
- o telina
- 2 ardei grasi
- patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare
Ceapa se curata si se toaca marunt. Intr-o cratita se pune uleiul la incins. Se adauga ceapa si se lasa pana se caleste. Se adauga putina apa si se lasa sa fiarba timp de aproximativ 9-10 minute. Se adauga orezul, se mai pune putin ulei si se amesteca in continuare.
Legumele se fierb intr-o alta oala intr-un litru de apa cu putina sare adaugata. Aceasta supa obtinuta se adauga peste orez si se lasa la fiert pentru alte 10 minute. Se pun legumele fierte si piper si sare dupa gustul fiecaruia. Se pune un capac peste cratita si se lasa pana ce orezul a absorbit intreaga cantitate de supa.
Se serveste cu patrunjel, marar si porumb fiert.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară