De secole sunt cunoscute beneficiile vinului asupra organismului uman. Unele studii arata ca prin consumjarea unei mici cantitati de vin rosu pe zi riscul de a face infarct este redus cu 30%.
De secole sunt cunoscute beneficiile vinului asupra organismului uman. Unele studii arata ca prin consumjarea unei mici cantitati de vin rosu pe zi riscul de a face infarct este redus cu 30%.

De asemenea este de ajutor pentru persoanele cu un nivel crescut al colesterolului.
Aveti grija deoarece excesul poate dauna extrem de mult, chiar daca in cantitati reduse ajuta inima in cantitati mari acesta face mai mult rau decat bine.

Alte ingrediente ale vinului combat aparitia herpesului simplex A.

Un alt studiu facut de canadieni arata faptul ca vinul rosu poate preveni problemele gingiilor dar si al durerilor din gat. Se pare ca ajuta foarte mult si reduce cazurile de paradontoza.

Resveratrolul este o substanta anti-oxidanta care se gaseste in struguri si are efecte miraculoase. Cercetatorii afirma ca aceasta substanta reuseste sa intareasca sistemul imunitar si accelereaza eliminarea toxinelor din corp. Ajuta la prevenirea cancerului dar si la inhibarea raspandirii celulelor canceroase in alte zone.

Fiecare tine la silueta lui si vrea si sa gateasca preparate speciale fara sa isi ”strice” aspectul fizic.
Saptamana aceasta pregatim impreuna un jeleu dietetic de vin.

Ingrediente

300 ml vin rosu
6 foi gelatina
300 ml apa
6 tablete indulcitor

Mod de preparare

Vinul rosu si apa se toarna intr-un vas. Gelatina se inmoaie in apa rece si se dizolva intr-o lingura de apa fiarta si se pune peste apa si vin.

Se adauga indulcitorul dizolvat in prealabil intr-o lingurita de apa fierbinte.

Intreaga compozitie se pune intr-un vas si se tine la frigider sa se inchege.
Se rastoarna pe o farfurie si se imparte in mai multe porti.

Pofta buna!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri