Prajitura cu piscoturi si jeleu de banane (de post )
Ingrediente:
- 1 pachet de piscoturi sau biscuiti
- 3 banane coapte
- 1 pliculet de gelatina
- 3 lingurite zahar farin vanilat zeama de lamaie
- nectar sau suc de banane (gasim in magazine)
- nuca de cocos rasa sau ciocolata de post
- 1 cana de frisca vegetala
Mod de preparare prajitura cu piscoturi si jeleu de banane:
Asezam un rand de piscoturi pe care le insiropam cu suc de banane. Peste piscoturi asezam un strat generos de jeleu de banane.Continuam cu urmatorul rand de piscoturi insiropate.Intindem un strat de frisca vegetala si ornam. Jeleul de banane : Cu ajutorul unui blender sau robot de bucatarie pasam bananele,le stropim cu zeama de lamaie. Intr-un vas termorezistent vom hidrata gelatina conform instructiunilor de pe plic.apoi o punem pe baie de aburi pana se dizolva. NU lasam sa fiarba !!! Turnam gelatina dizolvata peste bananele pasate si amestecam bine. Folosim jeleul de banane pentru a umple prajituri sau rulade .
Pofta buna !
Mai multe retete interesante descoperiti pe blogul https://calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară