Achizitia unui aparat electrocasnic de dimensiuni mari si de o valoare semnificativa duce de obicei la multe discutii in orice familie sau intre prieteni, drumuri la magazine sau cautari pe internet.

„Frigiderul sa fie cu 2 motoare sau mai bine o combina frigorifica?”, „Masina de spalat poate sa aiba si 1000 de rotatii / min la stoarcere sau mai bine 1400?”, „Plita sa fie de inox sau sticla?”, „Cuptorul sa aiba curatare pirolitica sau nu?”, „De unde stiu ca sunt bune?”, „Dar daca am probleme cu ele, ce fac?” Acestea sunt cateva dintre intrebarile la care cel mai bine este sa raspunda un specialist cu experienta in domeniu. Discutam cu unul din specialistii de la www.electropremium.ro – D-na Adriana Rudolf – Director Operatiuni .

De ce electroPREMIUM?


Pentru ca ne plac produsele electrocasnice, le cunoastem bine de multi ani, le preferam pe cele de calitate si credem ca cel mai bine este sa avem o abordare personala a fiecarui client, sa oferim o experienta de shopping on-line bazata pe profesionalism si incredere.

Ce ofera electroPREMIUM?

Pentru ca discutam de produsele electrocasnice premium, oferim produse de a caror calitate nu ne putem indoi: gama de aparate ale producatorului german Bosch Siemens Hausgeraete . De la frigidere la masini de spalat, de la aragazuri la hote, de la produse incorporabile (cuptoare, plite, hote) la aspiratoare, de la electrocasnice mici pentru bucatarie sau de ingrijire personala pana la diverse accesorii cum ar fi saci de aspiratoare, filtre, tavi de cuptoare si altele, oferim orice produs disponibil pentru piata din Romania.

Prin ce va diferentiati de celelalte magazine on-line care vand electrocasnice?


In afara de faptul ca site-ul www.electropremium.ro este specializat pe cele doua branduri germane, oferim produse din segmentul premium pe care in general clientii mai exigenti nu le gasesc in magazinele specializate. In plus, oferim consultanta clientilor in alegerea celor mai bune solutii pentru proiectele de utilare a bucatariilor cu aparatura electrocasnica si consultanta post-vanzare.
Prin sectiunile de eAdvisor, LifeStyle, Noutati si Retete venim in intampinarea clientilor nostri cu sfaturi despre produsele electrocasnice, despre tendintele din domeniu, informatii despre produsele noi de la Bosch si Siemens si retete care se pot pregati usor cu aparatura oferita.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri