Maestrul bucatar de la Cireasa de pe tort, Horia Virlan, va face parte din juriul competitiei, in timp ce vedeta Cronicii carcotasilor, Serban Huidu, va fi invitatul special al evenimentului.

Vedetele Prima TV, Horia Virlan si Serban Huidu, participa la Campionatului International de Gatit in Aer Liber!

Maestrul bucatar de la “Cireasa de pe tort”, Horia Virlan, va face parte din juriul competitiei, in timp ce vedeta “Cronicii carcotasilor”, Serban Huidu, va fi invitatul special al evenimentului.

Participanti din România, Canada, Turcia, Franţa, Elveţia, Finlanda, Belgia, Italia, Peru, Israel, Cipru si Malaezia vor intra in competitie, in premiera in Romania. Campionatul se adresează atât specialiştilor in arta culinara, cât şi amatorilor, oferindu-le acestora sansa de a se intalni si a-si da frau liber creativitatii.

A treia editie a campionatului, pentru prima oara la Bucuresti, va avea loc in perioada 8-10 mai 2009, in Parcul Izvor. Cel mai provocator proiect culinar din România, Campionatul International de Gatit in Aer Liber este un show culinar oferit de cei mai buni specialişti ai artei culinare, evaluaţi de un juriu internaţional de maeştri. Alaturi de Horia Virlan, din juriul prezidat de Robert Rainford mai fac parte personalitati precum Jakob Hausmann, Michel Joffre, Stephanne Pierre, Srecko Koklic, Dan Chisu si alti specialisti.
Invitati de onoare ai evenimentului vor fi Presedintele Romaniei, Traian Basescu, Gissur Gundmunsson – Preşedintele W.A.C.S. (World Association of Chefs' Societies), Sorin Mircea Oprescu – Primarul Municipiului Bucureşti si Elena Udrea – Ministrul Turismului. Trupele Suie Paparude si Bucium vor concerta in cadrul evenimentului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri