Tu ce vrei sa preGATESTI de Paste? Delly te invita sa ne trimiti dorinta ta si in masura posibilitatilor reteta dorita de tine va fi publicata pe site.

Tu ce vrei sa preGATESTI de Paste? Delly te invita sa ne trimiti dorinta ta si in masura posibilitatilor reteta dorita de tine va fi publicata pe site.



Sfintele Paste se apropie. Probabil ca deja te gandesti ce anume vei pregati pentru masa Paste. Daca ai numite idei dar nu ai reteta, Delly te ajuta cu cea mai mare placere.

Da click aici si spune-ne ce retete te intereseaza si vom face tot posibilul sa le publicam pana de Paste.Nu promitem ca toate dorintele vor fi indeplinite insa marea majoritatea si cele mai interesante propuneri vor fi gasite pe site.

De asemenea, daca tu cunosti retete si vrei sa le faci publice, nu doar specifice Pastelui, nu ezita sa le trimiti cu ajutorul optiunii "trimite reteta" existenta in stanga langa profil sau chiar mai simplu: da click aici.

Speram ca esti un membru activ al Comunitatii Delly! Poti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, iti poti face grupuri de prieteni sau poti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care ti le ofera Comunitatea DELLY!

Iti multumim ca citesti Delly.

Da click aici daca doresti sa ne trimiti parerile si sugestiile tale.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Un articol de Livia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri