Ora 6.30 dimineata. Ma trezesc si nu-mi dau seama ce se intampla.Bunica mea imi spune ca au cantat cocosii si trebuie sa ma trezesc, doar nu o sa dorm mai mult de atat. Buimaca ma ridic din pat si nu-mi dau seama pe unde sunt. “ Hai sa facem de mancare, ca ai spus ca vrei sa faci poze sa le duci la Bucuresti”

























Pentru a vedea mult mai multe poze da click aici si citeste despre intregul proces de pregatire al scovergilor.

In urma acestei vizite am primit si o papusica, insa nu una obisnuita ci una care are 70 de ani. Sunt mandra de ea chiar daca nu este una Barbie si este mai mult un bibelou. Mi-a povestit cu nostalgie cum i-a cumparat-o strabunicul meu acum 70 de ani dupa ce au plecat din sat cu o caruta, pe seara, spre Bucuresti si au ajuns exact cand soarele a rasarit. Au mers pentru ca erau chemati doar copiii care reuseau sa culeaga cea mai mare cantitate de mazare intr-o zi. Sa mergi o noapte intreaga...si acum nu faci mai mult de 30-40 de minute cu masina.

Pe la pranz am mancat o ciorba delicioasa cu o costita afumata. Nu a pregatit-o atunci dar totusi “am furat”si aceasta reteta de la ea. Da click aici si citeste cum se prepara. Chiar merita, eu in Bucuresti nu mananc deloc ciorba dar la tara nu ma mai puteam opri!

Al treilea fel pregatit este o placinta cu branza. Divina! O saptamana cred ca as putea sa mananc doar placinta asta, fara niciun fel de foi de cumparat, pur si simplu unica: exact ca la bunica de la tara.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri