Iesit din comun? In mod cert. Exagerat? Fara indoiala. Nesabuit? Cu siguranta. Cea mai costisitoare ispita dulce din lume, Strawberries Arnaud, in valoare de aproximativ un milion de euro, este disponibila doar prin comanda speciala la restaurantul Arnaud’s, din New Orleans. Ce ingrediente contine cel mai scump desert din lume, aflati in cele ce urmeaza.
La prima vedere, extravagantul desert supranumit Capsunile Arnaud, specialitatea casei la restaurantul Arnaud’s din New Orleans, pare a fi un bol obisnuit cu salata de fructe. Diferenta este ca, pe langa capsuni, menta si frisca, acest desert in aparenta simplu este accesorizat cu un superb inel cu diamant roz de 4.7 carate, ce a apartinut candva unui faimos bancher englez, Sir Ernest Cassel.

Opulentul desert servit de chelneri intr-o tinuta impecabila, este insotit de un vin rar (e drept aceasta trasatura paleste pe langa extravaganta desertului de aproape un milion de euro), in valoare de aproximativ 25.000 de dolari. De parca n-ar fi suficient, intregul proces se desfasoara in ritmul unor sublime acorduri de jazz.

Un articol de Raluca Stefan

sursa: www.yourmoney.ro

Va recomandam si articolele urmatoare de peYourMoney:

Rasfat culinar de ziua indragostitilor

Cel mai scump hotel din Romania

Top 10 cele mai scumpe nunti

Cele mai scumpe 10 vinuri din lume
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri