Unele alimente pot fi periculoase pentru organism, fie pentru ca sunt preparate in mod necorespunzator, fie pentru ca in mod natural contin anumite concentratii de substante otravitoare.
4. Mezelurile

Carnatii, pastramele, salamurile, sunca etc. contin asa-numitele grasimi ascunse, care formeaza 40% din greutatea acestor preparate - aparenta de carne este data tot de aditivii alimentari. Nitratii continuti de mezeluri pot contribui la aparitia cancerului de colon si stomac.

5. Rosiile

In momentul in care au fost descoperite, cu multe secole in urma, rosiile au fost considerate otravitoare si, desi s-a constatat ca sunt comestibile, afirmatia initiala nu este intru totul falsa. Desi leguma in sine nu este daunatoare, planta contine glicoalcaloizi, care sunt toxici.

6. Fructele de mare prajite

... Reprezinta culmea alimentatiei nesanatoase. Pe langa faptul ca stridiile, crevetii, homarii prajiti, molustele sunt bogate in acrilamide si acizi grasi de tip trans, contin si cantitati considerabile de mercur, provenit din apa marii. In plus, fructele de mare cu carapace pot fi contaminate cu paraziti si diverse virusuri. Daca nu poti evita aceste mancaruri, renunta macar la o parte din ele in favoarea somonului alsacian rosu.

sursa: www.yuppy.ro

Va recomandam si alte articole de pe YUPPY:

File de istorie: de la frunza la trabuc
Cele mai spectaculoase cascade din lume
Cea mai scumpa vodca din lume



Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A contat cine a zbierat mai tare Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri