Bucataria nu este un loc unde doar se gateste si se mananca. Aici se pot intampla nenumarate accidente, de la taieturi pana la arsuri foarte grave. O simpla miscare gresita iti poate afecta viata tie sau unei persoane dragi.
Natalia


Arsurile provocate de aragaz pot fi de mai multe feluri, in functie de durata contactului dar si de suprafata de actiune.

Arsurile de gradul I - este cea mai simpla arsura, provoaca roseata si usturime. Se recomanda spalarea cu un jet de apa . Dupa aceea se aplica mai multe comprese sterile.

Arsurile de gradul II - arsura de grad II este cea care prezinta si basicute. Este recomandata o vizita la medic. Atentie: basicutele formate nu se sparg, insa daca acestea se coloreaza este semn ca se pot infecta.

Arsurile de gradul III - in acest caz arsura afecteaza stratul tegumentar. Cat mai repede trebuie sa se ajunga la medic.

Atentie: Nu aplica uleiuri sau alifii fara sfatul medicului.

Ult alt accident in jurul aragazului poate fi cel determinat de o scurgere de gaze. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa deschizi larg geamul si in cazul unor complicatii sa se cheme salvarea.

Tu ce fel de probleme ai avut din cauza aragazului?

Un articol de Livia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri