Agitatia sarbatorilor a inceput: cumparaturi peste cumparaturi si nenumarate planuri. De Craciun si de Revelion trebuie sa te simti bine din toate punctele de vedere. Sa arati excelent, sa fii alaturi de cei dragi, sa sarbatoresti dar si sa mananci o mancare buna.
Intreaba daca poti sa vii insotit/a.
Nu intarzia, incearca sa vii la ora potrivita, nici cu o ora inainte de a incepe petrecerea insa nici la sfarsitul petrecerii.
Nu te izola intr-un colt. Vorbeste cu toata lumea, ideal ar fi sa ocolesti subiectul munca, chiar daca esti la o petrecere cu totii colegii tai. Astfel te poti imprieteni cu mai multa lume. De asemenea evita sa vorbesti despre diferite secrete care ar putea fi aflate, la modul telefonul fara fir, de persoane care ar putea interpreta gresit.
Intreaba cu ceva timp dinainte cum trebuie sa te imbraci. In orice caz nu trebuie sa vii nici prea elegant dar nici prea sport.
Consuma mancare si bautura fara niciun fel de exagerari.
La sfarsit nu uita sa multumesti pentru petrecere si mai ales pentru invitatie.

Sa transformam sarbatorile intr-un moment de bucurie si sa nu ne stresam. Studiile arata ca in aceasta perioada femeile se streseaza mai mult decat barbatii. Asadar daca esti femeie, ingrijeste-te si profita de aceasta perioada avand grija de casa dar si de tine.

Pana de Craciun vei gasi pe Delly numeroase retete pentru sarbatori.

Ce sfaturi crezi ca ar mai fi potrivite pentru aceasta perioada?
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Caria dentară – ce este și cum se tratează

Un articol de Livia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri