Eu sunt Delly. Nu stiu daca stii de existenta mea, practic exist de jumatate an. Sunt tinerel dar promit sa ma fac mare. Imi place mult sa mananc.
www.yuppy.ro : El este fratiorul meu. M-a ajutat de foarte multe ori cu articole despre bauturi si nu numai.Te rog sa ai grija si de el.

www.kudika.ro : Ea este surioara mea cea mai mare. Te rog mult sa ai grija de ea si sa-i aduci muuulte, multe cadouri. Este mereu sexy si in pas cu moda.

www.garbo.ro : Mosule, am invatat de la garbo ca pentru a fi gospodina in casa trebuie sa fii mai intai de toate o adevarata doamna. Garbo cunoaste o multime de astfel de secrete.

www.condo.ro : Condo te ajuta cu sfaturi deosebite. In mod sigur, daca vrei sa-ti decorezi casa sau sa-ti cumperi o mobila noua Condo te va ajuta.

Si ultimul dar nu cel din urma, sa nu-l uiti pe www.kidz.ro este si el micut , chiar mai mic ca mine dar are mare grija de copilasi si de mame.


Te pup si te astept,
Delly

P.S Mosule daca ai vreo preferinta culinara sa ne anunti din timp si Delly iti va pregati in mod sigur ceva delicios. Daca timpul nu-ti permite imi poti spune ce reteta te-ar interesa, tot ce trebuie sa faci este sa dai un simplu click aici si sa ma anunti. Acelasi lucru este valabil si pentru toti cititorii Delly.

Sarbatori fericite!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri