Fiecare zodie are preferintele ei in ceea ce priveste stilul culinar. Sa vedem ce va place si cum mancati in functie de zodia corespunzatoare dumneavoastra.
Va place mancarea condimentata si cea care este facuta special pentru dumneavoastra. Sunteti impresionati de gest si cu prima ocazie ii veti pregati persoanei dragi o reteta surpriza pentru a va revansa.

Sagetator

Este indicat sa nu consumati foarte multa carne. In schimb beti cel putin 2 litri de apa pe zi. Astfel va simtiti mult mai in forma. Nu doar carnea va ofera vitaminele de care aveti nevoie ci le puteti gasi si in legume si fructe.
Va place sa gustati orice fel de mancare si mancati pana simtiti ca nu va mai puteti misca.
Adorati strudelul cu mere si ciocolata.
Fructele preferate sunt : mango, portocalele, strugurii, ciresele si visinele.

Capricorn

Cuvantul rafinament ar trebui sa caracterizeze orice masa servita de capricorni. Le place extravaganta. Daca masa nu este aranjata dupa bunul plac parca nici nu pot sa manance.
Nu aveti probleme provocate de ceea ce mancati si in general puteti gusta tot ce va doreste inima. Un vin bun nu ar trebui sa lipseasca de la masa dumneavoastra.
Indiferent ce mancati aveti o singura dorinta: o mancare delicioasa. Incercati feluri noi tocmai pentru a testa si vedea ce este cel mai bun.
Condimentele preferate sunt salvia si cuisoarele.

Varsator

Sunteti foarte creativ in bucatarie. Mereu in cautare de retete noi. Uneori chiar improvizati si rezultatul final este de-a dreptul delicios de gustos.
Desi ar trebui sa excludeti dulciurile cu greu rezistati tentatiei. Este recomandat sa consumati multe lactate si salate dietetice. Uneori curele nu dau rezultate tocmai pentru ca aveti un stil de viata putin haotic.
Nu sunteti pretentiosi si mancati orice, mai ales daca va este foame. Vara va prinde bine o cura cu fructe de sezon sau cu pepene rosu.
Printre condimentele preferate se numara patrunjelul si vanilia.

Pesti

Din pacate, faceti parte din categoria cu cele mai multe restrictii culinare. Nu va este recomandat sa consumati peste de la conserva sau carne si cartofi prajiti. Sunteti destul de sensibili si indigestiile apar cand va doriti mai putin.
Va plac bucatariile exotice si nu inclinati sa consumati mancare traditionala. Cautati retete noi din toate colturile lumii.
Fructele preferate sunt smochinele, kiwi, mango si lamaile.



Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri