Un bun restaurant stie sa-ti ofere o atmosfera placuta atat ca ambient cat si din punct de vedere al gastronomiei.
Pret meniu: 180 $


Cel mai bun restaurant din Australia, Tetsuya's, ocupa locul 5 in lume. Australienii adora mancarea din acest restaurant si cu greu reusesti sa gasesti un loc liber. Meniul din aceasta locatie se bazeaza pe gastronomia franceza si japoneza.

Pret meniu: 185 $


Pe locul 6 se afla tot un restaurant frantuzesc numit Bras. Este apreciat pentru un fel de mancare vegetal care poate sa contina chiar si 30 de feluri de legume.

Pret meniu: 167 euro


Mugaritz, restaurant situat in Spania ocupa locul 7. Meniul ii apartine bucatarului Aduritz si este creatie proprie. Acesta ofera clientilor produse cunoscute preparate insa intr-o maniera unica.

Pret meniu: 85 euro


Locul 8 apartine unui restaurant din Monaco, Le Louis XV. Este faimos atat pentru felurile de mancare existente in meniu cat si pentru felul in care este decorat. Imbina armonios fructele, legumele si pestele oferind savoare fiecarui fel de mancare.

Pret meniu: 225 euro


Statele Unite ale Americii se afla pe locul 9 cu restaurantul Per Se. Acesta ofera o priveliste minunata spre Central Park precum si ocazia de a gusta din preparatele sale specifice.

Pret meniu: 250 $


Pe locul 10, dar nu cel din urma este restaurantul Arzak, localizat in Spania. Meniul contine retete unice dar si traditionale.

Pret meniu: 130 euro
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri