Brandul de creație artizanală în cofetărie și patiserie Angeline Cake Boutique adaugă gamei de produse peste 10 deserturi și gustări noi dedicate sezonului de toamnă. Noile creații aromate vor fi disponibile în cele două magazine fizice ale brandului începând cu data de 15 octombrie.

CP

Angeline Cake Boutique, unul dintre cele mai importante branduri de pe piața românească de patiserie-cofetărie, a recreat în laborator peisajul de toamnă printr-un meniu nou, plin de culoare, savoare și senzații crocante.

Ingredientele principale regăsite în cele 11 produse noi sunt foitajul și untul, însoțite de aroma-vedetă a toamnei – scorțișoara – și de creme bogate, în nuanțe proprii acestui sezon: tonurile de maro imprimate de ciocolată și alune de pădure; tonurile de galben, portocaliu, violet și cărămiziu aduse de fructe (mere, prune și fructe confiate).

Noul meniu Angeline Cake Boutique va fi disponibil începând cu data de 15 octombrie, și va satisface, cu același entuziasm și explozie de arome, și poftele iubitorilor de gustări sărate. Două dintre produsele special gândite pentru ei și dedicate acestui sezon sunt Mozzarella Roll și Bacon & Cheese Puff.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Atât Cake Shop-ul din Piața Victoriei (Str. Dr. Iacob Felix 59), cât și cel din zona Aviatorilor (Str. Popa Savu 73) își vor întâmpina clienții zilnic, începând cu ora 10:00, cu vitrina plină de noile produse din meniul de toamnă:

  • Pistachio Croissant: croissant cu cremă de fistic 100% glasat în ciocolată albă & fistic mărunțit.
  • Pain du chocolat: foitaj cu unt & baton de ciocolată neagră.
  • Apple Puff: foitaj cu unt, cremă de lapte & mere cu scorțișoară.
  • Monkey Bread: foitaj cu unt, fructe confiate (caise și prune) & ciocolată.
  • Praline Croissant: croissant cu cremă de alune de pădure 100% glasate în ciocolată cu lapte & alune mărunțite.
  • Cinnamon Roll Berries by Angeline rulou din aluat cu unt, scorțișoară, zmeură și căpșune, glasat cu cremă de brânză & sos de zmeură și căpșune.
  • Cinnamon Roll Praline by Angeline rulou din aluat cu unt și scorțișoară & cremă de alune de pădure, glasat cu cremă de brânză & alune de pădure.
  • Mozzarella Roll: rulou din foitaj cu unt cu cremă de brânză, pesto & mozzarella.
  • Bacon & Cheese Puff: foitaj din unt cu șuncă și brânză Edam.
  • Twisters: „răsucele” din foitaj cu unt.
  • Mini Cheesy/ Mushrooms Puffs: mini foitaje cu unt și telemea sau ciuperci.
Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri