8 linguri zahar
un pliculet zahar vanilat
1 lingurita scortisoara
frisca sau inghetata
Din apa minerala, faina si ulei se prepara foile pentru placinta. Dovleacul se rade si se amesteca impreuna cu zaharul si scortisoara. Apoi se presara si zaharul vanilat. Coca se imparte in doua si se intind cu facaletul doua foi.
Se tapeteaza cu ulei si faina o tava, se aseaza prima foaie, apoi umplutura de dovleac si apoi se acopera cu a doua foaie. Se lasa la cuptor aproximativ 45 de minute pana cand se rumeneste. Se serveste rece, ornat cu frisca si/sau inghetata!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară