8 linguri zahar
un pliculet zahar vanilat
1 lingurita scortisoara
frisca sau inghetata
Din apa minerala, faina si ulei se prepara foile pentru placinta. Dovleacul se rade si se amesteca impreuna cu zaharul si scortisoara. Apoi se presara si zaharul vanilat. Coca se imparte in doua si se intind cu facaletul doua foi.
Se tapeteaza cu ulei si faina o tava, se aseaza prima foaie, apoi umplutura de dovleac si apoi se acopera cu a doua foaie. Se lasa la cuptor aproximativ 45 de minute pana cand se rumeneste. Se serveste rece, ornat cu frisca si/sau inghetata!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.