8 linguri zahar
un pliculet zahar vanilat
1 lingurita scortisoara
frisca sau inghetata
Din apa minerala, faina si ulei se prepara foile pentru placinta. Dovleacul se rade si se amesteca impreuna cu zaharul si scortisoara. Apoi se presara si zaharul vanilat. Coca se imparte in doua si se intind cu facaletul doua foi.
Se tapeteaza cu ulei si faina o tava, se aseaza prima foaie, apoi umplutura de dovleac si apoi se acopera cu a doua foaie. Se lasa la cuptor aproximativ 45 de minute pana cand se rumeneste. Se serveste rece, ornat cu frisca si/sau inghetata!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?