Se spune ca drumul spre inima unui barbat trece prin stomac. Este adevarat, insa inainte de a ajunge la acesta mancarea trece prin gura unde intalneste papilele gustative. Acestea sunt structuri specializate in receptia gustului. Cum? Aflati citind mai mult.
1 kg dovleac
8 linguri zahar
un pliculet zahar vanilat
1 lingurita scortisoara
frisca sau inghetata



Din apa minerala, faina si ulei se prepara foile pentru placinta. Dovleacul se rade si se amesteca impreuna cu zaharul si scortisoara. Apoi se presara si zaharul vanilat. Coca se imparte in doua si se intind cu facaletul doua foi.

Se tapeteaza cu ulei si faina o tava, se aseaza prima foaie, apoi umplutura de dovleac si apoi se acopera cu a doua foaie. Se lasa la cuptor aproximativ 45 de minute pana cand se rumeneste. Se serveste rece, ornat cu frisca si/sau inghetata!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri