Nu stim sa mancam. Nu stim cand, nu stim cum, nu stim ce si nu stim cat. Din pacate este adevarat, insa din fericire proiectul "Delly" a aparut din dorinta de a invata impreuna raspunsul la toate aceste intrebari.
Nu stim sa mancam. Nu stim cand, nu stim cum, nu stim ce si nu stim cat. Din pacate este adevarat, insa din fericire proiectul “Delly” a aparut din dorinta de a invata impreuna raspunsul la toate aceste intrebari.

Vom descoperi impreuna tainele celor mai exotice mancaruri, insa vom invata sa le savuram cu moderatie. Vom pasi in lumea celor mai iscusiti bucatari si le vom “fura” cele mai delicioase trucuri. In acelasi timp vom invata sa preparam mancaruri la minut, pe cat de sanatoase pe atat de gustoase. Vom descoperi impreuna cum sa impresionam prin feluri de mancare complicate insa nu si dificil de preparat.

Va propunem asadar un stil de viata sanatos si delicios, un set de retete care sa va ajute sa gatiti "ca in casa mamei", dar si alte cateva provenite de pe plaiuri indepartate, toate intr-un fomat usor de digerat si pur, dar simplu delicios!

echipa DellyTarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Oboseala oculara – cauze, simptome, solutii Cum îți hidratezi corect pielea și ce conțin cele mai bune creme hidratante? Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri