3 Aprilie 2015 publicat în Lifestyle culinar 16 share-uri

Nu stii cu ce sa ii surprinzi de Sarbatori pe prietenii sau apropiatii tai impatimiti de mancare sau pe cei carora pur si simplu le face placere sa gateasca? Iata cateva idei cu care nu ai cum sa dai gres!

1. Ciocolata

Orice impatimit de mancare are o pasiune ascunsa pentru ciocolata. Asadar, chiar daca nu vrei sa apelezi la clasicul iepuras de Paste, o ciocolata speciala cu mesaj sau niste specialitati de fructe invelite in ciocolata pot fi unul dintre cele mai inspirate si economice cadouri pentru cei dragi.

2. O selectie speciala de uleiuri condimentate sau presate la rece

Pentru cei care petrec o mare parte din timp in bucatarie, uleiul este un ingredient esential, indiferent ca il folosesc in salate, sosuri sau la prepararea diferitelor retete de mancare. Iar uleiurile presate la rece, autohtone, usor condimentate, pot fi un cadou extrem de rafinat pentru cineva care cunoaste tainele unei bucatarii sanatoase.

3. Cutii de fursecuri sau prajituri cu un design deosebit

Un cadou elegant, gustos si de efect care cu siguranta va fi apreciat de prietenii tai usor mai pretentiosi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe

4. O selectie speciala de branzeturi

Specialitatile din branza pot fi un cadou extrem de inspirat pentru pasionatii de gatit, mai ales daca acestea provin de pe piata autohtona si sunt atent create dupa o serie de retete traditionale pe baza de lapte de capra si condimente speciale.

5. Un cos special pentru Paste, plin de delicatese gourmet

Ciocolata, suc spumant din fructe, sirop de ciocolata, sos de merisoare, biscuiti, dulciuri atent selectionate si o felicitare amuzanta din seminte vii, toate acestea intr-un singur cadou special pentru Pasti. Nu-i asa ca suna delicios? Acest model de cos poate fi unul dintre cele mai complete si atractive ispite in casa unui gurmand.

6. O selectie de specialitati din miere de albine

Indiferent de preferintele culinare, un borcan delicios de miere de albine e intotdeauna binevenit in casa oricarei persoane. Si cu atat mai bine daca sortimentele sunt pe cat se poate mai naturale, diversificate si atractive vizual.

Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri