4 Noiembrie 2021 publicat în Culinar 17 share-uri

Irina Loghin are o siluetă de invidiat și se află într-o formă fizică ce sfidează vârsta sa de 82 de ani. Printre secretele sale de a-și menține tonusul și sănătatea se numără și mustul cu hrean, elixirul pe care îl bea în fiecare toamnă. Preparată după o rețetă proprie, băutura este foarte apreciată de apropiații vedetei, iar fanii au fost curioși să afle detalii.

În fiecare toamnă, celebra interpretă de muzică populară, Irina Loghid, prepară această băutură pe care obișnuiește să o bea ca pe un medicament, alături de cei dragi. Aceasta adaugă în must un ingredient bun pentru sănătate: hreanul.

Rețeta de must cu hrean a Irinei Loghin

"Mustul cu hrean, pe care îl consum eu toamna, este preparat după o rețetă a mea, are un gust extraordinar şi se face în felul următor: peste mustul obţinut din struguri, căpşunică se numeşte soiul, am pus hrean dat prin blender. Se pune circa 250 de grame de hrean, la o damigeană de 25 de litri”, spune Irina Loghin, confrim click.ro

Irina Loghin obișnuiește să aibă un stil de viață sănătos și dă o tură de Herăstrău, în pas alert, aproape în fiecare zi. Anul trecut vedeta a fost confirmată cu COVID-19, însă din fericire a avut o formă ușoară de boală și la doar câteva săptămâni urca deja pe scenă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri