O bautura racoritoare, slab alcoolizata si extrem de aromata. Sangria este atat de populara incat nu mai exista o singura reteta standard, ci fiecare poate personaliza bautura in functie de preferinte.
Pentru reteta standard aveti nevoie de:
- O lingura de zahar
- Sucul de la o portocala
- Sucul de la o lamaie
- Doua piersici decojite, fara samburi si taiate cubulete
- O portocala mare taiata felii rotunde
- O lamaie mare taiata felii rotunde
- 50 ml brandy/cognac sau orice bautura tare si aromata
- 150 ml apa minerala.
Amestecati toate ingredientele mai putin apa minerala intr-un bol pentru punch si lasati la frigider peste noapte. Inainte de servire, adaugati apa minerala.
Se serveste cu cuburi de gheata.
Puteti adauga si: capsuni, afine, mure, kiwi, gin, rom si suc de lime (lamai verzi).
Pentru o aroma mai fructata puteti inlocui taria cu lichior de caise sau piersici si puteti adauga ananas de la conserva cu tot cu sucul aferent.
Imagine: divya_
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?