O bautura racoritoare, slab alcoolizata si extrem de aromata. Sangria este atat de populara incat nu mai exista o singura reteta standard, ci fiecare poate personaliza bautura in functie de preferinte.
Pentru reteta standard aveti nevoie de:
- O lingura de zahar
- Sucul de la o portocala
- Sucul de la o lamaie
- Doua piersici decojite, fara samburi si taiate cubulete
- O portocala mare taiata felii rotunde
- O lamaie mare taiata felii rotunde
- 50 ml brandy/cognac sau orice bautura tare si aromata
- 150 ml apa minerala.
Amestecati toate ingredientele mai putin apa minerala intr-un bol pentru punch si lasati la frigider peste noapte. Inainte de servire, adaugati apa minerala.
Se serveste cu cuburi de gheata.
Puteti adauga si: capsuni, afine, mure, kiwi, gin, rom si suc de lime (lamai verzi).
Pentru o aroma mai fructata puteti inlocui taria cu lichior de caise sau piersici si puteti adauga ananas de la conserva cu tot cu sucul aferent.
Imagine: divya_
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân