1 limeta
½ lingurita zahar brun candel
40 ml cafea concentrata
Se spala limeta si se taie o fasie de 3 cm din coaja. Se tapeteaza cu zahar o ceasca fierbinte de cafea si se adauga coaja de limeta. Se toarna cafeaua concentrata in ceasca.
Sfat: frecati marginile cestii cu putina coaja de lamaie, portocala sau limeta – uleiurile eterice vor lasa o aroma proaspata, speciala.
Reteta propusa de Philips
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.