IN ACEST ARTICOL:
Pentru a intretine veselia invitatilor aveti nevoie de un vin bun. Alegerea bauturilor se face in stransa corelatie cu meniul stabilit. Insa orice meniu ati alege va avea un aperitiv, doua feluri de mancare si un desert.
Vinurile de Cotnari

Blanc de Cotnari - vin alb, sec compus din Francusa, Feteasca si Tamaioasa. Este un vin cu continut ridicat de alcool ( 12%), potrivit celor ce savureaza vinul.

Grasa de Cotnari – este un vin galben cu reflexe verzui “in tinerete” si poarta aroma caiselor uscate sau a cerii de albine. Gustul sau deosebit de miez de nuca, dulce, licoros, este deosebit de apreciat alaturi de un desert fin.

Alte vinuri: Vin Busuioaca de Bohotin, un vin dulce aromat, care impresioneaza prin insusirile sale de culoare, aroma specifica soiului, cu o corpolenta si onctuozitate gustativa. Se recomanda la desert. Se serveste bine racit la 8-12 grade C.

sursa: www.grace.ro
Va invitam sa cititi si alte articole de pe GRACE :

Fii o mireasa nonconformista

8 greseli de miresici

Atentie, s-a furat mireasa

Traditii vechi de nunta

Toast pentru nunta



Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri