Timp de preparare:
30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1 kg zahar
- 50 gr cacao
- o esenta rom sau(cognac 50 ml, esenta de migdale, etc.)
- 1 l apa
- 200 ml alcool dublu rafinat
Mod de preparare
Se face un sirop de zahar, cacao si apa.
Se dizolva zaharul bine si apoi se ia de pe foc si se pune la racit.
Dupa racorire se adauga alcoolul.Se imbuteliaza in sticle si se poate servii timp indelungat de la preparare.
O reteta propusa de: Mariana
Va recomandam si bauturile:
Bautura din ananas
White Night
Ciocolata cu lapte
Oranjada
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse