Un compot extrem de racoritor si delicios!
Ingrediente
- 9 mere
- 1 ½ litri apa
- 5 - 6 linguri de zahar
- 1 plic de zahar vanilat
- sare
Mod de pregatire
Merele se spala bine si se curata de coaja.
Apa se fierbe intr-o oala impreuna cu zaharul si se adauga cojile. Acestea trebuie sa fiarba pana isi schimba culoarea initiala si se scot din apa.
Se pune zaharul vanilat, putina sare si se lasa pe foc in continuare. Se pun si merele taiate in bucatele si se mai fierb inca aproximativ 8-10 minute.
Se lasa sa se raceasca si se poate pastra la frigider pentru a se servi rece.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare