Un compot extrem de racoritor si delicios!
Ingrediente
- 9 mere
- 1 ½ litri apa
- 5 - 6 linguri de zahar
- 1 plic de zahar vanilat
- sare
Mod de pregatire
Merele se spala bine si se curata de coaja.
Apa se fierbe intr-o oala impreuna cu zaharul si se adauga cojile. Acestea trebuie sa fiarba pana isi schimba culoarea initiala si se scot din apa.
Se pune zaharul vanilat, putina sare si se lasa pe foc in continuare. Se pun si merele taiate in bucatele si se mai fierb inca aproximativ 8-10 minute.
Se lasa sa se raceasca si se poate pastra la frigider pentru a se servi rece.
Ce mancam cand eram mici si aveam energie toata ziua

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?