Un compot extrem de racoritor si delicios!
Ingrediente
- 9 mere
- 1 ½ litri apa
- 5 - 6 linguri de zahar
- 1 plic de zahar vanilat
- sare
Mod de pregatire
Merele se spala bine si se curata de coaja.
Apa se fierbe intr-o oala impreuna cu zaharul si se adauga cojile. Acestea trebuie sa fiarba pana isi schimba culoarea initiala si se scot din apa.
Se pune zaharul vanilat, putina sare si se lasa pe foc in continuare. Se pun si merele taiate in bucatele si se mai fierb inca aproximativ 8-10 minute.
Se lasa sa se raceasca si se poate pastra la frigider pentru a se servi rece.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse