Un compot extrem de racoritor si delicios!
Ingrediente
- 9 mere
- 1 ½ litri apa
- 5 - 6 linguri de zahar
- 1 plic de zahar vanilat
- sare
Mod de pregatire
Merele se spala bine si se curata de coaja.
Apa se fierbe intr-o oala impreuna cu zaharul si se adauga cojile. Acestea trebuie sa fiarba pana isi schimba culoarea initiala si se scot din apa.
Se pune zaharul vanilat, putina sare si se lasa pe foc in continuare. Se pun si merele taiate in bucatele si se mai fierb inca aproximativ 8-10 minute.
Se lasa sa se raceasca si se poate pastra la frigider pentru a se servi rece.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară